Meistä

Kun haluaa aidosti kehittyä, ei voi olla yhdentekevää, millä välineillä leikkiin lähtee. On tiedettävä, mitkä ovat juuri oikeat, ja miksi. Nyt ei haeta kansikuvaa firmaliigan kausijulkaisuun tai sosiaalisen median tykkäyksiä. Nyt haetaan lisää peli-iloa ja edes pikkuisen parempia suorituksia. Entistä parempaa tatsia, uusia onnistumisia ja lisää klippejä henkilökohtaiseen highlight reeliin.

Sinulla on asenne ja innostus. Ymmärrät, että agassimainen tyylipisteiden kalastelu tai entisaikojen änäritähtien näennäisen kesäharjoittelun taso ovat niin last season. Tänä päivänä nimenomaan lahjakkaat treenaa. Kun sen sisäistät, olet jo hyvässä vauhdissa. Me hoidamme loput.

Ajatus verkkokaupasta on ollut jo heti alusta alkaen, kun kivijalkamyymälä pystytettiin Padel 247 halliin Nokialle. Verkkokauppa avattiin kesäkuussa 2022 ja siitä lähtien verkkokaupan suosio on kasvanut todella hyvää vauhtia eteenpäin. 

Padel Online verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman padelmailoja, kenkiä, laukkuja, palloja ja muita varusteita laadukkailta padelbrändeiltä. Valikoimaamme kuuluu Bullpadel, Adidas, Wilson, Babolat, Dunlop ja Oxdog Padel. Kasvatamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja keräämme mielellämme palautetta liittyen brändi- ja tuotevalikoimaan sekä verkkokauppaan. 

Verkkokauppamme haluaa erottua joukosta rautaisella asiantuntijuudella. Melkein kaikista mailatiedoistamme löydät erikseen Padel Online henkilökunnan ajatukset. Olemme panostaneet myös tuotetietoihin, jotta pystyt valitsemaan juuri Sinulle sopivat varusteet. 

Padel Onlinella on myös palveleva kivijalkamyymälä Padel247 hallissa Nokialla, Pirkanmaalla. Kivijalkamyymälästä on mahdollista ottaa maila testiin ennen ostopäätöstä.