Toimitus

Yli 100€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen Postin noutopisteisiin. Mikäli tilauksen arvo on vähemmän kuin 100€, lisäämme tilauskohtaisina toimituskuluina 8,90€. Postin kotiinkuljetuksen toimituskulu on aina 12,50€ riippumatta tilauksen loppusummasta.

Tavoitteenamme on, että saat tilauksesi 1-3 arkipäivässä toimitusvahvistuksen saamisen jälkeen. Toimitusaika voi kuitenkin vaihdella riippuen toimitettavien tilausten määrästä sekä olosuhteista, joihin Padel Online ei voi vaikuttaa, kuten kuljetusyhtiöstä aiheutuvista viivästyksistä.

Voit valita, haluatko toimituksen kivijalkamyymälään (Kivimiehenkatu 14, Nokia) Postin pakettipisteeseen, Postin toimipisteeseen tai Postin kotiinkuljetuksen.

Kun asiakkaan tilaus toimitetaan, lähetetyt tuotteet veloitetaan. Kun tuotteet luovutetaan kuljetettavaksi, asiakkaalle lähetetään sähköpostitse toimitusvahvistus, jonka mukana on myös tilauksen seurantakoodi Postin sivuille.

Kun tilaus on noudettavissa, lähetetään asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon saapumisilmoitus tekstiviestitse tilaajan puhelinnumeroon, sähköpostiin sekä OmaPosti sovellukseen. Vastaanottajaa tai toimitusosoitetta ei valitettavasti voi muuttaa, kun tilaus on tehty.